Header

Στο blog αυτό θα βρείτε συμβουλές και προτάσεις άσκησης για καλύτερη υγεία.

Οι γυμναστές μας σας απαντούν

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

S-FIT APP η νέα εφαρμογή της Κettler


Το S-FIT app ήρθε για να κάνει την άσκησή σου ακόμα πιο ελκυστική. Με 3 λειτουργίες app μέσα απο το Kettler S-FIT app και ένα S-LINE όργανο γυμναστικής της Kettler δεν θα χορταίνεις γυμναστική αρκεί να έχεις spamrtphone ή Tablet (Android / iOS).



FAN: Pizza, Burger ή Coca Cola; Άν υποκύψατε στον πειρασμό μην ανησυχείτε,θα τα κάψετε με μεγάλη ευκολία. Επιλέξτε τον αριθμό των θερμίδων που αντιστοιχούνε σε ό,τι καταναλώσατε μέσα στην ημέρα και θέλετε να το "ξεφορτωθείτε" και ξεκινήστε την προπόνηση σας. Το S-FIT App θα σας καθοδηγήσει για να τα κάψετε γρήγορα με μια αποτελεσματική προπόνηση. Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας στο λογαριασμό σας Kettfit και αν θέλετε μοιραστείτε τα με τους φίλους σας μέσω του Facebook.



CHALLENGE: "Τρέξτε" ρεαλιστικές διαδρομές ή αποστάσεις με διαφορετικά προφίλ εδάφους. Και αν σας αρέσουν οι προκλήσεις ή είστε ανταγωνιστικοί τύποι διοργανώσετε ή συμμετάσχετε σε δικούς σας εικονικούς αγώνες on line σε τρία διαφορετικά επίπεδα εικονικών διαδρομών. Ζήστε μια ρεαλιστική αγωνιστική ατμόσφαιρα απο την άνεση του σαλονιού σας και πανηγυρίστε την νίκη σας με τους φίλους σας στο facebook.



EXPERT: Μπορείτε να έχετε μια λεπτομερή καταγραφή όλων των σημαντικών δεδομένων της προπόνησης σας. Αν είστε αθλητής μπορείτε τώρα να καταγράφετε τα πάντα, την ακριβή ταχύτητα, την απόσταση και τον καρδιακό παλμό σας, έτσι όπως απαιτείται σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα. Η αξιολόγηση γίνεται διαθέσιμη στον προπονητή σας μέσω της απευθείας σύνδεσης στην προπονητική κοινότητα KETTFIT.

Δείτε τα νέα όργανα γυμναστικής της σειράς S-LINE KETTLER με την τεχνολογία S-FIT.